Over HR-Planet

HR-Planet is onderdeel van de PLANET group en is expert in flexible & temporary staffing. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Gent (Sint-Denijs-Westrem), maar onze expertise bevindt zich over heel Vlaanderen en Brussel.

HR-Planet helpt klanten bij een tijdelijk personeelstekort (ziekte, zwangerschap, hoge workload,…) of een gemis aan kennis (ervaring met rekruteren, database, HR projecten…). Aan de hand van hun behoefte zetten we 1 van onze HR collega’s op maat voor jullie specifieke HR gerelateerde noden.

Hoe gaat HR-Planet te werk?
1. Intakegesprek met de klant (specifiëren van de noden binnen het project)
2. Matchen van het profiel aan een van onze HR consultants
3. Voorstellen van een passende HR consultant (cv, profielschets, beschikbaarheden, tarief,…)
4. Opstart van HR Consultant
5. Doorgedreven opvolging en evaluatie doorheen het traject

Vandaag stelt HR-Planet zowel freelance HR-consultants als bedienden te werk bij klanten op verschillende projecten bij zowel top 100 klanten als KMO’s. HR-Planet is steeds op zoek naar payroll consultants, recruiters, HR Officers, HRBP’s en HR-managers. Zowel de verwachtingen van de klant als die van de kandidaten worden op een professionele manier ingevuld.

HR-Planet screent de kandidaten op basis van kwalificatie, ervaring, ingesteldheid, motivatie en personalia. De voorstelling van de kandidaten gebeurt op basis van een competentiegericht interview en HR-Planet trekt (na goedkeuring van de kandidaat) ook referenties na.

Op deze manier bezorgt HR-Planet zijn klanten snel het juiste profiel dat ze nodig hebben en voor zolang ze die nodig hebben.

Heb je specifieke noden binnen HR? Neem gerust contact met ons op via sales@hr-planet.be
Wil je graag eens komen luisteren welke toffe HR-projecten HR-Planet jou kan bieden? Neem gerust contact met ons op via vacature@planet-group.be