Over HR-Planet

HR-Planet is een professionele, all-round HR-dienstverlener. Wij bieden een totaalpakket aan op vlak van Human Resources met een focus op HR consultancy voor operationele HR profielen binnen werving en selectie maar ook voor andere HR dienstverlening zoals assessment centers, outplacementbegeleiding en coachingstrajecten kan u bij ons terecht.

Expertise

Als onderdeel van de PLANET Group, bouwden we doorheen de jaren een uitgebreide expertise op binnen de HR-dienstverlening, over verschillende sectoren heen. Onze mensen zijn stuk voor stuk mensen met expertise binnen hun domein, en met een achtergrond in HR of psychologie. Ons hoofdkantoor is gevestigd in het Planet Business Center te Gent (Sint-Denijs-Westrem), maar ons klantennetwerk is verspreid over heel Vlaanderen en Brussel.

Consultancy vormt de rode draad doorheen Planet Group, en is dus ook echt onze core business en expertise. Binnen IT-Planet worden momenteel 150 IT consultants tewerk gesteld bij Top 100 klanten. Bij X-Care werken ruim 100 constulants binnen de zorgsector.