Selectie en Rekrutering

HR-Planet gaat steeds op zoek naar een flexibele oplossing op vraag van ondernemingen. Of je nu je volledige selectieprocedure wenst uit te besteden, of enkel ondersteuning wil in het searchen van kandidaten: hiervoor is HR-Planet jouw partner in crime.

Werving en Selectie à la Carte

Wij zijn afgestapt van het klassieke werving-en selectieverhaal waarbij je als klant het proces volledig uit handen geeft. In de plaats daarvan bieden wij een partnership op maat aan: u kiest waarbij u ondersteuning wenst en welk budget u hiervoor wil vrijmaken. Maar u kiest ook welke zaken u liever zelf in handen houdt.

HR-Planet biedt een oplossing in de zoektocht naar een breed gamma van profielen gaande van bediendefuncties over middenmanagement tot topfuncties over verschillende sectoren heen en dit voor zowel KMO’s als multinationale ondernemingen als openbare besturen.

Afhankelijk van uw wens kunnen wij ondersteuning bieden in

  • Opmaak functieprofiel/vacature: op basis van een intakegesprek ter plaatse, wordt door onze ervaren consultants een functieprofiel en/of aantrekkelijke vacature opgesteld. We kunnen ook uw bestaande vacature onder de loep nemen en kijken wat beter/anders kan.
  • Sourcing advies: wij verlenen advies over mogelijke media en hun geschiktheid in functie van het gezochte profiel.
  • Media search: via advertenties (print, online, breed of gespecialiseerd) creëren we instroom van geschikte kandidaten.
  • Executive search: potentiële kandidaten worden actief benaderd na een grondige functie-analyse, de noodzakelijke voorwaarde voor een goed verloop van een searchprocedure. Wij garanderen een confidentiële aanpak in de benadering van kandidaten.
  • Screening van kandidaten