Planet Group valt in de prijzen: Great Place To Work® Certified en Trends Gazelle 2017

Planet Group valt in de prijzen: Great Place To Work® Certified  en Trends Gazelle 2017

Beste collega, beste klantenrelatie, beste sympathisant,

Met oprechte fierheid kunnen wij u meedelen dat PLANET Group (IT-Planet, HR-Planet en X-Care) dinsdagavond jl. tijdens een heuse awardshow door de VLERICK School of Management werd uitgeroepen tot Great Place to Work® Certified organization in Belgie.
Slechts één dag later werd IT-Planet voor de 5de maal op rij bekroond als een van de snelst groeiende Oost-Vlaamse middelgrote ondernemingen met een Trends Gazelle 2017 award.

Graag wens ik oprecht elke collega die hieraan zijn steentje heeft bijgedragen, van harte te feliciteren en te bedanken voor zijn/haar dagelijkse inzet om van ons bedrijf één van de snelst groeiende Great Places to Work® te maken.
Want dat is wat we vandaag zijn: “een razendsnel groeiende innovatieve Great Place to Work® met bijna 400 collega’s die dagelijks instaan voor een meer dan fantastische, snelle en efficiënte klantenservice binnen onze ge-specialiseerde domeinen in ICT, ZORG en HR. Had men 10 jaar geleden bij de opstart van het prille PLANET geopperd dat we zouden uitgroeien  tot een dergelijke financieel onafhankelijke TOP-speler binnen onze marktsegmenten, dan zou niemand ons geloofd hebben.
Maar samen hebben we dit klaargespeeld: “Even the impossible is possible!”

Bedankt aan allen!

Sam BARO
CEO Planet Group