Verhuis naar het PLANET BC

Verhuis naar het PLANET BC

EIndelijk is het zover: HR-Planet verhuist naar The Loop in Gent. Met zijn strategische ligging, adembenemende architectuur en duurzame comfort wordt dit kantoorgebouw de uitvalsbasis voor de verdere groei van HR-Planet en de andere dochterbedrijven van de PLANET-Group. Dit alles gaat ook samen met de lancering van een nieuwe dienstverlening als Business Center.

Ruimte voor groei

PLANET Group is hiermee toe aan zijn tweede verhuis in amper vier jaar tijd. Managing Director Sam Baro licht toe: “Amper 3 jaar geleden verhuisden we naar ruimere kantoren, maar ook die zijn nu alweer te krap geworden. Dus was het uitkijken naar een nieuwe locatie, liefst met een topligging en al het comfort om er een aangename werkomgeving van te maken. Ons nieuwe gebouw op The Loop zal aan al onze eisen voldoen. Het staat pal naast het knooppunt E40-R4,, ver weg van het fileleed, omringd door rustgevend groen en op wandelafstand van tram, trein en bus. Met het Planet Business Center, zetten we X-Care, HR-Planet en IT-Planet nog steviger op de kaart. We vergroten niet alleen onze uitstraling naar potentiële werknemers, maar ook naar klanten en nieuwe opdrachtgevers.”

Nieuwe dienstverlening als Business Center

Het nieuwe Planet Business Center zal niet alleen onderdak bieden aan X-Care, HR-Planet en IT-Planet, anderhalve verdieping zal ook dienst doen als Business Center in de strikte zin van het woord. PLANET Group zal er bedrijfsruimte en ondersteunende services ter beschikking stellen aan andere ondernemingen (HR-advies, IT-dienstverlening, logistiek, infrastructuur, gemeenschappelijke receptie en vergaderruimtes, …).

Comfort, ecologie en architecturale vernieuwing

De bouw van het Planet Business Center, een druppelvormig kantoorgebouw met 4 verdiepingen (samen 3.360 m²) en ondergrondse parking, gaat nog in oktober 2012 van start. Het Planet Business Center wordt een van de eerste realisaties in het TAKE OFF-project: een mix van kantoren, winkels en woningen op The Loop. Projectontwikkelaar ECPD, bouwgroep Van de Walle en architectenbureau Bontinck gaan prat op de combinatie van eigentijds comfort en aandacht voor ecologie en energiezuinigheid.